UNLOCK

1 PSYCH-K® sessie

De eerste stap om je obstakel te doorbreken

Heb je al langere tijd te maken met één specifieke uitdaging?
Of het nu gaat om een beperkende overtuiging, een traumatische ervaring uit je verleden, een specifieke angst of een allergie, een PSYCH-K® sessie kan je helpen. Een losse sessie is ook een prettige manier om voor het eerst met mij samen te werken en te ontdekken hoe eenvoudig en krachtig verandering kan zijn.

Blijvende verandering van binnenuit

Je hebt al van alles geprobeerd om jouw obstakel te doorbreken, maar helaas zonder succes. In een PSYCH-K® sessie gaan we samen aan de slag om jouw obstakel blijvend te doorbreken.

Het proces is eenvoudig en effectief en geeft je directe toegang tot je onderbewustzijn. Dit is het deel van jouw brein waar jouw overtuigingen zijn opgeslagen en die 95% van de tijd continu en automatisch deze overtuigingen afspeelt.

Met de PSYCH-K® Balans (=een krachtige oefening waarmee je herprogrammeert) herschrijf je binnen enkele minuten je percepties en blokkades. Hierdoor voel je je direct ontspannen en heb je een positievere kijk op jezelf. Je hoeft je verleden niet uit te pluizen om te begrijpen waarom je jouw overtuigingen hebt. Het enige dat je hoeft te doen is besluiten dat je dit wilt veranderen.

Het proces van een Balans duurt gemiddeld 5 tot 15 minuten en heeft een blijvend effect op een diep onderbewust niveau. Met PSYCH-K® spreek je je innerlijke wijsheid aan en houd je zelf de regie tot verandering.

We sluiten de sessie af met een actieplan. zodat je alle veranderingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd ook in de praktijk brengt.

UNLOCK

1 PSYCH-K® sessie

N

1 PSYCH-K® transformatie sessie van 1,5 uur

N

Op locatie in Den Haag of online via Zoom

N

Blijvende verandering vanuit de kern

€155,-

€125,-   t/m 31 dec 2023

Van een burn-out naar een ontvlamd vuur

Sinds mijn intensieve burn-out periode is mijn leven 180 graden veranderd, en dat allemaal omdat ik eindelijk wilde luisteren naar mezelf en het leven. Voorheen werd mijn leven gedomineerd door mijn gedachten, deed ik alles op wilskracht, onderdrukte ik mijn gevoelens en baseerde mijn eigenwaarde op prestaties en goedkeuring van anderen. Ik cijferde mezelf voortdurend weg.
Maar na verschillende therapieën en een lange zoektocht heb ik eindelijk een methode ontdekt die mijn leven compleet transformeerde. PSYCH-K® was voor mij de sleutel tot ware en blijvende verandering. Het hielp me om op een snelle en effectieve manier mijn kritische stemmetjes te transformeren naar innerlijke rust, zelfliefde en waardering voor wie ik ben.
Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar het heeft me echt weer thuis laten komen in mezelf.
Misschien denk je nu ‘dat klinkt te mooi om waar te zijn’, maar dat is slechts een belemmerende, collectieve overtuiging: “No pain, no gain!”
Nu weet ik beter. Dat gun ik jou ook.

 

“Ik vind het zo gek dat ik in één sessie écht een heel stuk beter in mijn vel zit, tegen het oude sprankelende aan zelfs. Dank je wel!”

– Sanne

 

“Ik voel mij sinds onze sessie rustiger van binnen, zachter en over het algemeen heeĺ prettig. Ik ben ook blij dat ik bij jou terechtgekomen ben. Het was fijn hoe je mij, ondanks mijn scepsis, alle ruimte gaf.”

– Sara

Aan de slag met je grootste behoefte?

Zet nu jouw eerste stap naar ware verandering.

Een afspraak maken

Leuk dat je met mij wilt werken om jouw uitdaging(en) te transformeren!

Kom je voor de eerste keer?
Mooi dat je jezelf een PSYCH-K® sessie gunt. Hiermee is de energie van verandering al in gang gezet.

Ben je geïnteresseerd in één van de trajecten?
Boek dan een gratis Discovery Call waarin je jouw uitdaging(en) vertelt, al je vragen kunt stellen en we samen gaan kijken wat voor jou de beste stap is.

Heb je een andere vraag? Stuur me dan gerust een mailtje:
info@chayennevanderkooij.com

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Maak een afspraak

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen.

Wil je de sessie online of op locatie?

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.