De methode

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een krachtige, eenvoudige en effectieve methode om saboterende en belemmerende overtuigingen te transformeren in positieve, ondersteunende overtuigingen op het onderbewuste niveau.

Bovendien kun je met deze methode ongewenste stress, (medisch) trauma, angsten, fobieën en allergieën tot op celniveau uit je lichaam verwijderen zodat ze geen invloed meer op je hebben.

De PSYCH-K® methode is een unieke mix van verschillende tools voor maximale verandering en afgeleid van de hedendaagse neuro-wetenschap, evenals oude wijsheid van lichaam en geest.  

 

HET PROCES

1. ONT-DEK

Ontdek je onderbewuste blokkades en verhelder je doelen.

Wat wil je wél?

2. SPIERTEST

Je onderbewuste staat direct gelinkt aan de motorische besturing van je brein.

Middels spiertesten communiceer je + werk je samen met je onderbewuste en hogere bewustzijn om de gewenste verandering tot stand te brengen.

3. TRANSFORMEER

De ware transformatie gebeurt tijdens een PSYCH-K® balans, waarmee je jouw nieuwe overtuiging direct in jouw onderbewuste installeert in slechts een paar minuten tijd.

4. VERWONDER

Ten slotte ontwikkelen we een actieplan waarin jij alle transformaties in de praktijk zal brengen.

De sleutel tot verandering

PSYCH-K® – De ‘K’ staat voor ‘key’ (sleutel) en biedt de gouden sleutel in het slot voor het creëren van nieuwe overtuigingen in je onderbewustzijn.

Tijdens het doen van een PSYCH-K® balans (transformatie oefening) worden allebei je hersenhelften volledig geactiveerd en ontstaat er een hele brein staat. Dit is een patroon die je ook terugziet bij geoefende yogis. Dit zorgt ervoor dat er niet reactief wordt gereageerd vanuit oude patronen, maar dat nieuwe oplossingen ineens mogelijk worden.
Een groot verschil tussen PSYCH-K® enerzijds en “affirmeren” en “positief denken” anderzijds. De hele-brein staat zorgt er voor dat je in een staat van ‘super learning‘ terecht komt en in slechts een paar minuten tijd jouw gewenste overtuiging installeert.

Je overschrijft met PSYCH-K® dus letterlijk eenvoudig en snel je belemmerende programmering voor de programmering die je wél wilt.

Transformeer jouw uitdagingen

PSYCH-K® is inzetbaar bij alles wat jou op onderbewust niveau belemmert.

Mentaal

Saboteurs / blokkades op ieder levensgebied
(zoals bijv. eigenwaarde, relaties, gezondheid, geld, werk, enzovoort)

Emotioneel

Het doorbreken van oude patronen, triggers, angsten, trauma, verslavingen, depressies, onverwerkt verdriet en burn-out.

Fysiek

Afweerreacties zoals hooikoorts / intoleranties / allergieën, fysieke klachten of (medisch) trauma wat nog ligt opgeslagen in jouw lichaam.
We benaderen de fysieke klacht als ‘messenger’ vanuit een holistische benadering en we ont-dekken en transformeren de overtuigingen en percepties die ten grondslag liggen van jouw gezondheidsklachten.

Spiritueel

Verruim je bewustzijn en leef vanuit jouw essentie.

“In 2004 worstelde ik met het schrijven van mijn boek ‘De biologie van der overtuiging’. Driemaal begon ik opnieuw, maar ik strandde elke keer. Ik deed een spiertest waaruit bleek dat mijn onderbewustzijn doelbewust mijn pogingen saboteerde. Het onderbewuste programma was bang dat dit boek mijn wetenschappelijke reputatie zou ondermijnen. Mijn onderbewustzijn was letterlijk bezig mijn loopbaan te redden.

Tijdens een PSYCH-K® balans van 20 minuten herschreef ik mijn bepekerkende overtuigingen en programmeerde ik mijn ideale schrijfproces: snel, gemakkelijk en plezierig. Ik vergat de balans en na een paar maanden was het manuscript af. Toen ik de laatste zin op papier had gezet, dacht ik bij mezelf: Dat ging snel, gemakkelijk en plezierig! Verrassend genoeg precies de woorden van mijn PSYCH-K® balans.”

– Bruce H. Lipton, PhD

(Celbioloog en auteur van De biologie van de overtuiging, Spontaneous Evolution (met Steve Bhaerman) en The Honeymoon Effect)

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken

Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Chayenne van der Kooij

Elandstraat 77-A
2513 GM Den Haag

info@chayennevanderkooij.com

0618219084

}

Maandag: 10:00 – 17:00
Woensdag: 10:00 – 17:00
Donderdag: 10:00 – 17:00
Vrijdag: 10:00 – 17:00

Kvk – 68929722

DISCLAIMER

PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen.
Het doel is om het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren.
Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische en geestelijke gezondheidszorg door gekwalificeerde artsen.
PSYCH-K® is geen vervanger voor medicijnen en levert geen medisch advies of diagnoses.
We werken met de onderliggende oorzaak van de conditie, de levensomstandigheden en gebeurtenissen, waarin de conditie tot stand is gekomen.