RENEW

Doorbreek een thema

Vernieuw jezelf in 8 weken

Jouw uitdaging omvat een terugkerend thema in je leven waar je graag verandering in wilt. Je hebt al van alles geprobeerd om hier verandering in te krijgen, maar je blijft vastlopen.

Jouw uitdaging kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van eigenwaarde, relaties, gezondheid, geld, carrière of verschillende gebeurtenissen uit je verleden die jou blokkeren en vastzetten.

In 4 transformerende PSYCH-K® sessies gaan we samen aan de slag om de belemmeringen op jouw thema te transformeren.

 

Hoe het traject eruit ziet

We starten het traject met een ontdekkingssessie van 45 min via Zoom waarin we de obstakels blootleggen en je doel gaan verhelderen. We spelen in deze online sessie met nieuwe mogelijkheden en we zetten intenties bij het creëren van jouw nieuwe werkelijkheid.

Daarna vindt er om de week een PSYCH-K® transformatiesessie plaats van 1,5 uur. Naar voorkeur op locatie in de praktijk in Den Haag of vanuit je eigen comfortabele plek achter je laptop, online via Zoom.

We sluiten iedere transformatiesessie af met een actieplan. zodat je alle veranderingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk brengt.

Na de vier sessies is er een afsluitende online sessie van 30 minuten waarin we samen terugkijken, evalueren en jouw successen vieren.

RENEW

vernieuw jezelf in 8 weken

N

1 online ontdekkingssessie via Zoom van 45 minuten

N

4 PSYCH-K® transformatie sessies van 1,5 uur

N

Op locatie in Den Haag of online via Zoom

N

Blijvende verandering vanuit de kern

Van een burn-out naar een ontvlamd vuur

Sinds mijn intensieve burn-out periode is mijn leven 180 graden veranderd, en dat allemaal omdat ik eindelijk wilde luisteren naar mezelf en het leven.

Voorheen werd mijn leven gedomineerd door mijn gedachten, deed ik alles op wilskracht, onderdrukte ik mijn gevoelens en baseerde mijn eigenwaarde op prestaties en goedkeuring van anderen. Ik cijferde mezelf voortdurend weg.

Maar na verschillende therapieën en een lange zoektocht heb ik eindelijk een methode ontdekt die mijn leven compleet transformeerde. PSYCH-K® was voor mij de sleutel tot ware en blijvende verandering. Het hielp me om op een snelle en effectieve manier mijn kritische stemmetjes te transformeren naar innerlijke rust, zelfliefde en waardering voor wie ik ben.

Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar het heeft me echt weer thuis laten komen in mezelf. Misschien denk je nu ‘dat klinkt te mooi om waar te zijn’, maar dat is slechts een belemmerende, collectieve overtuiging: “No pain, no gain!”
Nu weet ik beter. Dat gun ik jou ook 🙂

Een afspraak maken

Leuk dat je met mij wilt werken om jouw uitdagingen aan te pakken!

Heb je twijfels? Boek dan een gratis Discovery Call waarin je jouw uitdaging(en) vertelt, al je vragen kunt stellen en we samen gaan kijken wat voor jou de beste stap is.

Heb je een andere vraag? Stuur me dan gerust een mailtje:
info@chayennevanderkooij.com

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Maak een afspraak

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om jouw afspraak in te plannen.

Wil je de sessie online of op locatie?

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.
Bij het maken van een afspraak zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.