Integrate the peace and freedom you seek. Within.

Integrate the peace and freedom you seek. Within.

Je verlangt naar een leven vol vreugde waarin je trouw bent aan jezelf en onbezorgd doet wat je blij maakt, maar …

=

Je voelt je niet gelukkig of vreugdevol

=

De kritische stem in je hoofd domineert

=

Jij bent de people-pleaser

=

Je ervaart keer op keer dezelfde triggers

=

Je ervaart een gebrek aan flow

=

Gevoelens van frustratie, stress en uitputting beheersen je leven

=

Je voelt je tegengehouden door je verleden

=

Je wilt verandering, maar je zit vast in een vicieuze cirkel

Van een burn-out naar een ontvlamd vuur

Sinds mijn intensieve burn-out periode is mijn leven 180 graden veranderd, en dat allemaal omdat ik eindelijk wilde luisteren naar mezelf en het leven. Voorheen werd mijn leven gedomineerd door mijn gedachten, deed ik alles op wilskracht, onderdrukte ik mijn gevoelens en baseerde mijn eigenwaarde op prestaties en goedkeuring van anderen. Ik cijferde mezelf voortdurend weg.

Maar – na verschillende therapieën en een lange zoektocht heb ik eindelijk een methode ontdekt die mijn leven compleet transformeerde! PSYCH-K® was voor mij de sleutel tot ware en blijvende verandering. Het hielp me om op een snelle en effectieve manier mijn kritische stemmetjes te transformeren naar innerlijke rust, zelfliefde en waardering voor wie ik ben.
Ik weet dat het klinkt als een cliché, maar het heeft me echt weer thuis laten komen in mezelf.
Misschien denk je nu ‘dat klinkt te mooi om waar te zijn’, maar dat is slechts een belemmerende, collectieve overtuiging: “No pain, no gain!”
Nu weet ik beter. Dat gun ik jou ook.

 

Jouw overtuigingen creëren jouw realiteit

Volgens de nieuwe wetenschap begint het steeds duidelijker te worden dat je gedachten een energetisch krachtveld vormen. Ze sluipen stilletjes je dagelijks leven binnen en beïnvloeden alles wat je doet.

Volgens de meeste psychologische theorieën, schrijf je je eigen levensverhaal al in de eerste 7 jaren van je bestaan. Dit verhaal bestaat uit je ervaringen, overtuigingen, waarden en normen.
Mensen die jij belangrijk vindt drukken in deze periode een grote stempel op het beeld dat je van jezelf hebt en van de wereld om je heen.

Later worden dit jouw overtuigingen die diep zijn ingegraven in je onderbewuste brein. Sommige overtuigingen zijn ondersteunend en helpen je vooruit, maar andere zijn verouderd en blokkeren je.

In de PSYCH-K® sessies transformeren we  jouw ongewenste en verouderde ‘programma’s’. Je krijgt hierdoor volledig de regie terug en komt in harmonie met wie jij vanbinnen wilt zijn en wat jij in je buitenwereld wilt beleven.

Zo ben je niet langer meer het slachtoffer van je omstandigheden, maar co-creëer jij jouw leven op jouw voorwaarden.

 

“Ik vind het zo gek dat ik in één sessie écht een heel stuk beter in mijn vel zit, tegen het oude sprankelende aan zelfs. Dank je wel!”

– Sanne

 

“Ik voel mij sinds onze sessie rustiger van binnen, zachter en over het algemeen heeĺ prettig. Ik ben ook blij dat ik bij jou terechtgekomen ben. Het was fijn hoe je mij, ondanks mijn scepsis, alle ruimte gaf.”

– Sara

LICHT

Voel je lichter.
Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf.

 

VRIJ

Krijg de regie terug over jezelf en jouw leven,
zodat het leven jou weer toelacht.

VERWONDERD

Ervaar jezelf en jouw wereld nu door een andere lens en raak verwonderd door jouw vernieuwde werkelijkheid.

UNLOCK

 

Een goede plek om te starten als je vastloopt in één specifieke uitdaging:
Transformeer 1 tot 4 belemmerende overtuigingen, een angst of fobie, je relatie met iets of iemand, of een allergie.

1 losse PSYCH-K® sessie 

RENEW

 

Jouw huidige uitdaging omvat één terugkerend thema in je leven. 
Dit kan gaan om een thema zoals eigenwaarde, relatie(s), gezondheid, geld, carrière of verschillende gebeurtenissen uit je verleden die jou nog blokkeren en vastzetten.

Vernieuw jezelf in 8 weken

REBORN

 

Tijdens deze transformatieve zes maanden krijg je de kans om obstakels en hindernissen in verschillende aspecten van je leven te transformeren. Dit zal resulteren in aanzienlijke persoonlijke groei, waardoor je sneller je ideale zelf kunt worden en kunt genieten van het leven dat je wilt leiden.

Een ongewone reis, terug naar jezelf.

 

UNLOCK

 

Een goede plek om te starten als je vastloopt in één specifieke uitdaging:
Transformeer 1 tot 4 belemmerende overtuigingen, een angst of fobie, je relatie met iets of iemand, of een allergie.

1 losse PSYCH-K® sessie 

RENEW

 

Jouw huidige uitdaging omvat één terugkerend thema in je leven. 
Dit kan gaan om een thema zoals eigenwaarde, relatie(s), gezondheid, geld, carrière of verschillende gebeurtenissen uit je verleden die jou nog blokkeren en vastzetten.

Vernieuw jezelf in 8 weken

REBORN

 

Tijdens deze transformatieve zes maanden krijg je de kans om obstakels en hindernissen in verschillende aspecten van je leven te transformeren. Dit zal resulteren in aanzienlijke persoonlijke groei, waardoor je sneller je ideale zelf kunt worden en kunt genieten van het leven dat je wilt leiden.

Een ongewone reis, terug naar jezelf.

 

Andere succesverhalen

 

“Chayenne heeft me in één sessie van mijn koemelk intolerantie afgeholpen! 
Tijdens de sessie kwamen heel interessante inzichten naar boven waardoor ik mij ook anders ben gaan opstellen naar mijn omgeving. 
Meerdere overtuigingen die samen de bron waren voor mijn intolerantie zijn getransformeerd. Chayenne is gedurende de sessie super geduldig, liefdevol en open. Je voelt echt totaal geen oordeel waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar.
Super fijn om je op gebied van voedsel vrijer te voelen. Binnenkort maar met Chayenne aan de slag voor mijn andere intoleranties. 
Hartelijk dank Chayenne!”

– Hakan

 

“Ik was niet bekend met de PSYCH-K methode, maar het sprak mij enorm aan om je eigen onderbewustzijn te kunnen resetten. Zo heb ik een aantal oude patronen die helemaal vanuit mijn moeder-familielijn kwamen kunnen resetten. Ik voel mij sinds de sessie een stuk lichter en minder prikkelbaar. Ik merk dat ik weer een stukje meer in mijn eigen ik/lichaam ben gezakt. Ik reageer echt vanuit mijn eigen ik en bewustzijn op bepaalde situaties waar ik voorheen reageerde vanuit vastgeroeste/aangeleerde patronen.
Ik ben heel blij dat ik de sessie heb gedaan en ik raad het iedereen aan die zichzelf herkend in vastzittende patronen of blokkades!”

– Isabel

Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dat verschilt echt per persoon en situatie.
Omdat de transformaties direct in het onderbewuste plaatsvinden, is het resultaat vaak al direct voelbaar en hebben we maar weinig sessies nodig om één specifieke blokkade op te lossen.
Wanneer je nog twijfelt over wat bij jou past, boek dan een gratis inzichtsessie, zodat we samen kunnen kijken wat de beste match is voor jou.

Is dit een quick fix?

Nee.
Het woord quick-fix wordt al gauw geassocieerd met ‘even gauw iets wegtoveren’ wat er mis is met je. Er is niets mis met jou, je bent alleen vergeten wie jij in essentie bent en welke verborgen schat er achter jouw uitdaging ligt.

Het transformatieproces van PSYCH-K is echter wel zo eenvoudig en krachtig dat het je groei in een snelvaarttrein kunt zetten.

Je dient wél bereid te zijn om écht de diepte in te gaan met jezelf, zodat ware transformatie werkelijk toegelaten kan worden.

Kan de PSYCH-K® methode mij genezen?

PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen.
Het doel is om het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren.
Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische en geestelijke gezondheidszorg door gekwalificeerde artsen.
PSYCH-K® is geen vervanger voor medicijnen en levert geen medisch advies of diagnoses.
We werken met de onderliggende oorzaak van de conditie, de levensomstandigheden en gebeurtenissen, waarin de conditie tot stand is gekomen.

Ik twijfel nog of dit iets voor mij is

Boek vrijblijvend een telefonische inzichtsessie van 30 minuten om te kijken of dit een match is voor jou.